OTP Lakástakarék szerződéses módozatok – 2015

OTP lakástakarék szerződéses módozatok (termékcsaládok) – hatályos 2015.03.16 – tól

  • OTTHON termékcsalád

(45, 57, 72 ,96, illetve 120 hónapos megtakarítási időszakok közül választhat)

A termékcsaládot elsősorban azoknak ajánljuk, akik számára a lakáscélra fordítható összeg nagysága és a kedvező lakáskölcsön kamat, továbbá a számlanyitáshoz időszakosan kapcsolódó díjkedvezmény lehetősége az elsődleges szempont. A lakáskölcsön kamata 5,5 % (kezelési költség nem kerül felszámításra, THM: 5,71 – 5,80 %).

Az állami támogatás mértéke 30 %, évente legfeljebb 72.000,- Ft. A befizetett betétre és a jóváírt állami támogatásra járó betéti kamat évi 0,5 %. (EBKM állami támogatás nélkül: -1,26 ? 0,36, állami támogatással: 4,54 % – 12,72 %).

(Ha az árfolyamrögzítéssel havonta megtakarított összeget lakástakarék-pénztárba fekteti, a lakástakarék lejártával hozzájuthat a kedvezményes forinthitelhez – amellyel kiváltható a devizahitel. Éppen akkor, amikor az árfolyamgát megszűnik.)

A legnagyobb az elérhető szerződéses összeg, pl. HITEL PLUSZ 10 módozat esetén 7.750.000,- Ft. (A lakáselőtakarékossági szerződés meghatározott összegre vonatkozik, amelyet szerződéses összegnek nevezünk. A szerződésben meghatározott összeg egyenlő a betét, a betétre jóváírt kamat, az állami támogatás, a támogatásra jóváírt kamat és a futamidő végén a lakás-takarékpénztár által folyósítandó lakáskölcsön együttes összegével.).

  • FIX termékcsalád (kedvezményesen nem nyitható)

(45, 57, 72 ,96, illetve 120 hónapos megtakarítási időszakok közül választhat)

A termékeket a biztonságos, ugyanakkor rugalmas lakáscélú megtakarítási formát kereső ügyfeleknek ajánljuk. A betétbefizetésekre 30 %, legfeljebb évi 72.000,- Ft állami támogatás, továbbá a befizetésekre és az állami támogatásra egyaránt évi 3 % kamat jár.(EBKM állami támogatás nélkül: 1,36 – 2,86 %, EBKM állami támogatással: 7,00 -15,20 %). A hitel kamata évi 7 % (kezelési költség nem kerül felszámításra, THM 7,27-7,39 %).

Családtagjai részére is kitűnő megtakarítási lehetőség, mivel a szerződésben kedvezményezettet jelölhet meg. Ezáltal az elérhető megtakarítás és az igénybe vehető állami támogatás megtöbbszörözhető. A családtagok szerződései felhasználhatóak összevontan egy ingatlan megvásárlásához is anélkül, hogy mindenkinek tulajdont kellene szereznie.

A megtakarítás teljes mértékben kamatadómentes. A betéti részre az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) vállal garanciát. (Ha egy hitelintézet fizetésképtelensége miatt, az ott lévő bankbetét nem vehető fel, akkor az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) az ügyfél részére kártalanítást fizet. A kártalanítás betétesenként és egy hitelintézetre összevontan legfeljebb 100 ezer eurónak megfelelő forintösszeg.)

Technikai mutatók: Rugalmas, évenként növelhető-csökkenthető, átruházható, összevonható, örökölhető, jól tervezhető, kiszámítható, a piaci hatásoktól mentes, életkori megkötés nélkül köthető, egyszerű, átlátható…

 

KÉRDÉSE VAN, MÉG TÖBB INFORMÁCIÓT SZERETNE?

Az akciós lakástakarék számlanyitással kapcsolatos kérdéseire telefonon, e-mailben, vagy előzetes időpont egyeztetéssel személyesen, – a szükséges időt rászánva, az Ön által meghatározott helyen, időpontban… és díjmentesen – kaphat választ.

title_bgKÉRJEN VISSZAHÍVÁST – ha nem találta meg a keresett információt! » Munkatársunk az Ön által megadott időpontban, vagy 24 órán belül visszahívja Önt.

title_bgKÉRJEN SZEMÉLYES TANÁCSADÁST – ha úgy kényelmesebb Önnek! » Adja meg elérhetőségét, hogy munkatársunk telefonon időpontot egyeztethessen Önnel egy személyes találkozóhoz.

title_bgNE MARADJON LE A SZÁMLANYITÁSI AKCIÓRÓL – igényelje az ügyintézést időben! » Küldje el az adatokat, majd írja alá az OTP Lakástakarék szerződési ajánlatot az Ön által kiválasztott helyen, és időpontban! Az ügyintézést bízza ránk, és nem kell sorba állnia…

Munkatársaink segítségével:

Az OTP Lakástakarék számla nyitásához NEM KELL SORBA ÁLLNIA!

Kérdéseire telefonon, írásban, előzetes időpont egyeztetéssel akár személyesen, - a szükséges időt rászánva, az Ön által meghatározott helyen, és időpontban kaphat választ. Szakértő munkatársunk a lakástakarék teljes megtakarítási ideje alatt az Ön rendelkezésére áll.

A közvetlen telefonos elérhetőségnek, a személyes tanácsadó megkülönböztetett figyelmének, és időpont egyeztetési lehetőségnek, a rugalmas, szakszerű és személyre szabott kiszolgálásnak köszönhető kényelmes - ebből adódóan hatékony az ügyintézés!